درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 42
بازدید هفته : 322
بازدید ماه : 393
بازدید کل : 2819
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1



موبایل




امسال دوباره یک سال نکسوسی میباشد، Google به همراه Samsung بیسکویت های زنجبیلی را کنار گذاشته و Galaxy Nexus را با نسخه ی جدید سیستم عامل آندروید یعنی ساندویچ بستنی عرضه میکند. با اینکه یک دسر سرد در این فصل از سال کاملا دور از ذهن میباشد اما آخرین نسخه ی آندروید مناسبتر از همیشه ظاهر میشود.

 

Galaxy Nexus مشخصات بسیار خوبی برروی برگه دارد اما برجسته ترین نکته ی آن سیستم عامل این گوشی است. هر شرکتی از آندروید، برای محصولات خودش به یک شکل استفاده میکند و انتظار میرود با عرضه ی آندروید 4.0 این تفاوت ها پایان یابد و تمام محصولات آندورید یکپارچه شوند.

 

Nexus S اساسا همان Galaxy S با نامی متفاوت بود اما داستان برای Galaxy Nexus کاملا متفاوت بوده و این گوشی تفاوت های زیادی با Galaxy S2 دارد. Galaxy Nexus به پردازشگر و تراشه ی متفاوتی مجهز شده که بسیار هم خوب میباشند اما هنوز هم به اندازه ی تراشه های Galaxy S2 قدرتمند نیستند.

 

حال نگاهی به ویژگی های این گوشی می اندازیم:

 

ویژگی های اصلی

 

پشتیبانی باند چهار گانه از GSM و سه گانه از 3G

HSDPA با سرعت دریافت 21Mbps، HSUPA با سرعت ارسال 5.76Mbps

آندروید 4.0 "ساندویچ بستنی" به همراه رابط کاربری اصلی این سیستم عامل

صفحه نمایش لمسی 4.65 اینچی SuperAMOLED با رزولیشن HD (720x1280) و 16 میلیون رنگ، دارای سطح olephobic

ظاهر بسیار باریک (8.9mm)

پردازنده ی دو هسته ای 1.2GHz Cotex-A9، پردازشگر گرافیکی PowerVR SGX540، تراشه ی TI OMAP 4460

حافظه داخلی 16/32GB و 1GB  حافظه ی رم

دوربین 5 مگاپیکسلی (2592x1936  پیکسل ) با فوکوس خودکار، فلاش LED و دوربین جلوی 1.3 مگاپیکسلی

فیلمبرداری 1080p با نرخ 30 فریم در ثانیه و قابلیت بزرگنمایی هنگام فیلمبرداری

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

DLNA، Wi-Fi hotspot

بلوتوث 3.0 همراه با ADP

شارژ شدن از طریق درگاه MHL microUSB و داشتن خروجی تلویزیون

گیرنده ی GPS همراه با A-GPS

اتصالات NFC

سنسورهای شتاب سنج، gyro و مجاورت – قطب نما، هواسنج

قسمت پشتی گوشی از Hyper Skin ساخته شده تا استحکام گوشی را افزایش دهد

کیفیت صدای بسیار خوب

 

معایب اصلی

 

رزولیشن دوربین در مقابل رقبا چندان جالب به نظر نمیرسد

عمر باتری متوسط

نداشتن کلید عکاسی

نداشتن درگاه کارت حافظه

نبود حالت mass-storage ( بعضی از فایل ها در حالت MTP نشان داده نمیشوند )

آندورید 4.0 "ساندویچ بستنی"، هنوز کاملا با تمام نرم افزارهای فروشگاه هماهنگی ندارد

نبود رادیو FM

 

یک نگاه سریع به ویژگی های اصلی این گوشی، توجه شما را به یکی از مهمترین بخش های سخت افزار Galaxy Nexus یعنی صفحه نمایش SuperAMOLED آن با رزولیشن HD جلب میکند. که اولین گوشی سامسونگ در این زمینه محسوب میشود. صفحه نمایش ترکیبی از کنتراست عالی،  زوایای دید خارق العاده، ابعادی مناسب و رزولیشن بسیار خوب میباشد. مشخصاتی عالی برای به نمایش درآوردن سیستم عامل جدید.

 ما انتظار سخت افزاری مشابه به Samsung Galaxy S2 را داشتیم، ویژگی هایی مانند شکاف کارت حافظه و دوربین 8 مگاپیکسلی قسمتی از آنها بودند. حتی با دارا بودن چنین صفحه نمایش فوق العاده ای، Galaxy Nexus نمیتواند همانند Galaxy S2 فروش قدرتمندی داشته باشد.

 آخرین تلفن همراه Google برروی ویژگی های خالص آندروید تمرکز کرده و این چیزی نیست که سازندگان رابط کاربری به آن علاقه داشته باشند، البته همین سازندگان نمیتوانند از دریافت آخرین بروزرسانی ها توسط Google چشم پوشی کنند. و از این نظر، Galaxy Nexus دارای اتحادیه ی مخصوص به خودش است.

 

در این صورت، آیا Galaxy Nexus پرچمداری شایسته برای شرکت Google خواهد بود یا فقط یک تلفن معمولی که آندروید 4.0 را یدک میکشد ؟ این همان سوالی است که ما سعی داریم در این بررسی جوابش را پیدا کنیم.

 در ادامه نگاهی به محتویات جعبه، طراحی و کیفیت ساخت این گوشی خواهیم داشت.

 جعبه ای با محتویات کامل

 

در جعبه ی شیک و سفید Galaxy Nexus میتوانید یک شارژر، سیم USB و یک جفت هدفون مخصوص سامسونگ را پیدا کنید. وجود یک آداپتور MHL حتی با مشخصات این گوشی میتوانست بسیار خوشایند باشد. گرچه محتویات جعبه تمام نیازهای اولیه شما را پوشش میدهند.

 

چرخش 360 درجه

 

Galaxy Nexus همان حالت انحنا دار صفحه نمایش را که در گوشی های Nexus مشاهده کرده بودیم، داراست. یک ایده ی خوب که فقط در گوشی های Nexus ساخته شده توسط سامسونگ قابل مشاهده است.

 این گوشی دارای ابعاد 135.5 x 67.9 x 8.9mm بوده و با ظاهری باریک و وزنی 135 گرمی به راحتی در جیب جای میگیرد.

 

همانطور که در تصاویر مشاهده میکنید، Galaxy Nexus با توجه به صفحه نمایشش فقط مقداری از Galaxy S2 بزرگتر میباشد. نبود هیچگونه کلید سخت افزاری در جلوی گوشی به آن کمک میکند تا فضای بهتری را برای صفحه نمایش در اختیار داشته باشد.

 

طراحی و کیفیت ساخت

 با طراحی Galaxy Nexus، سامسونگ کاری را انجام داد که غیر قابل تصور بود. این گوشی فقط دارای 2 کلید سخت افزاری بوده که آنها نیز دارای رنگی همانند بدنه ی گوشی هستند. صفحه نمایش منحنی Galaxy Nexus با اینکه اصالت این سری گوشی ها را حفظ کرده اما این گوشی را به هیچ وجه شبیه گوشی دیگری نمیکند، به زبان ساده Galaxy Nexus از لحاظ طراحی شبیه به هیچ گوشی دیگری در بازار نیست.

 کیفیت بدنه ی Galaxy Nexus خارق العاده است. قسمت پشتی از پلاستیک فشرده ساخته شده که با نام Hyper Skin شناخته میشود، در حالی که صفحه نمایش از محافظ oleophobic بهره میبرد. این دو ویژگی، احتمال به جای ماندن اثر انگشت برروی گوشی و صفحه نمایش آن را کاملا از بین میبرند. شاید خیلی ها از به کار نرفتن مقداری فلز در ساخت این گوشی خوشحال نباشند، اما ما معتقدیم نبود فلز در ساختار این گوشی، ارزش داشتن وزن کمتری را دارد.

 صفحه نمایش SuperAMOLED 4.65 اینچی با رزولیشن HD، چیزی کمتر از زیبایی نیست. این تعداد پیکسل، ویژگی مهمی برای یک صفحه نمایش محسوب میشود، که میتواند برای مدتی بنچمارک ها را در اختیار خود بگیرد. کنتراست و زوایای دید این صفحه نمایش هنوز درحال رقابت با دیگر گوشی ها هستند.

 

ما درجات مختلف روشنایی صفحه نمایش را اندازه گیری کردیم و نتیجه به صورت شگفت آوری پایین بود. با قراردادن Galaxy Nexus و Galaxy Note در کنار هم، متوجه شدیم که صفحه نمایش آنقدرها هم تیره به نظر نمیرسد. در حقیقت تفاوت آن چیزی نیست که اعداد با رقم 73% نشان میدهند.

 

در قسمت پایینی صفحه نمایش هیچ چیزی پیدا نمیکنید. ما امیدواریم نبود هیچگونه کلید سخت افزاری در این قسمت تبدیل به یک ویژگی در گوشی های نسل بعد آندروید شود.

 

در قسمت بالایی صفحه نمایش طبق معمول شاهد میکروفن، دوربین جلو و سنسورهای مجاورت و نور هستیم.

 

دکمه ی تنظیم صدا در سمت چپ و دکمه ی خاموش/روشن/قفل در سمت راست گوشی جای گرفته اند.

 

در سمت بالایی گوشی هیچ چیزی جز یک ضامن کوچک برای باز کردن پوشش باتری وجود ندارد.

 

قسمت پایینی گوشی کمی شلوغتر میباشد. همانند Nexus S درگاه microUSB، جک صوتی 3.5mm و میکروفن در این قسمت جای گرفته اند.

 

قسمت پشتی Galaxy Nexus مکانی است که دوربین 5 مگاپیکسلی و فلاش LED نمایش پیدا میکنند. و طبق سنت همیشگی سامسونگ در مورد اسمارت فون های بزرگ این شرکت، بلندگوها در قسمت پایینی گوشی قرار گرفته اند.

 

با برداشتن پوشش باتری میتوانید به شیار سیم کارت و باتری فربه ی این گوشی دست پیدا کنید.

 عملکرد Galaxy Nexus در آزمون باتری ما کمی ضعیف بود. این گوشی در ترکیبی از استفاده های گوناگون توانست 31 ساعت دوام بیاورد که یکی از ضعیفترین عملکردهایی است که ما تا به حال دیده ایم. 8 ساعت و 23 دقیقه برای مکالمه، 6 ساعت و 2 دقیقه برای پخش فیلم و 3 ساعت و 1 دقیقه برای استفاده از مرورگر اینترنت از نتایجی بودند که Galaxy Nexus از خود به جای گذاشت.

 

Galaxy Nexus با توجه به ابعاد بزرگش، بسیار خوش دست میباشد. استفاده از ماده ی Hyper Skin در پشت گوشی سبب شده تا Galaxy Nexus در مقابل افتادن های اتفاقی مقاوم باشد. این ویژگی حتی گرفتن گوشی با یک دست را راحت تر میکند.

 ما هیچ نکته ی بدی در مورد طراحی و کیفیت ساخت Galaxy Nexus نتوانستیم پیدا کنیم. این گوشی بهبود عظیمی در زمینه ی کیفیت ساخت در سری گوشی های Nexus داشته و دارای طراحی منحصر به فرد میباشد.

 

حال وقت آن است تا سفری به اعماق آخرین نسخه ی سیستم عامل Google یعنی آندروید 4.0 داشته باشیم. این روزها هر سازنده ای، سخت افزار منحصر به فردی ارائه میدهد، ولی ما معتقدیم که تجربه ی نرم افزاری Galaxy Nexus، به فروش آن بسیار کمک میکند.

 

رابط کاربری

 Samsung Galaxy Nexus اولین تلفن همراهی است که به آخرین نسخه ی سیستم عامل آندروید، یعنی ساندویچ بستنی مجهز شده، رابط کاربری در این نسخه بسیار شبیه به آندروید 3.0 "کندو عسل" میباشد. اما بخشی از آن برای کار کردن بروی تلفن های همراه و تبلت ها بازسازی شده است.

 بیایید با قفل صفحه شروع کنیم. مکانیزم باز شدن قفل صفحه ترکیبی از نسخه ی "ساندویچ بستنی" و "نان زنجبیلی" است. در قسمت پایینی صفحه نمایش یک آیکن قفل دایره ای شکل وجود دارد که میتوانید آن را در محوطه ای دایره ای بچرخانید، اما در واقع فقط در 2 حالت قفل صفحه باز میشود: 1- کشیدن دایره به سمت راست قفل را باز میکند. 2- کشیدن به سمت چپ قفل را باز کرده و نرم افزار دوربین را اجرا میکند.

 این نوع قفل صفحه به اندازه ی دیگر نمونه هایی که در دیگر گوشی ها دیده ایم انعطاف پذیر نیست، چرا که فقط 2 گزینه برای باز کردن قفل صفحه وجود دارد و شما نمیتوانید عملکردهای دیگری را به این قسمت اضافه کنید. همانند چیزی که در Galaxy Note دیده بودیم.

 قابلیت دیگری که "ساندویچ بستنی" به همراه خود آورده، باز کردن قفل صفحه از طریق تشخیص چهره است. این روش آنقدرها مطمئن نیست ولی سریعترین راه برای باز کردن قفل صفحه میباشد، کافی است دوربین جلو را به سمت صورتتان گرفته و شاهد باز شدن قفل صفحه باشید.

 

بعد از گذشتن از قفل صفحه، با یک صفحه ی اصلی بسیار متفاوت مواجه میشویم. تغییرات بزرگی در این بخش از رابط کاربری آندروید صورت گرفته، که بزرگترین آن آزاد بودن رابط کاربری از هرگونه کلید سخت افزاری است.

 کلیدهای Back، Home و Recent apps در ردیفی در پایین صفحه نمایش قرار گرفته اند. گاهی اوقات برای برخی از نرم افزارها کلید منو نیز به این لیست اضافه میشود. لمس کردن این کلید راحت نبوده چرا که 3 کلید دیگر تقریبا تمام فضای قسمت پایینی را اشغال کرده اند. به هر حال امیدواریم تا نرم افزارها در این مورد دوباره طراحی بشوند تا مشکلی با رابط جدید نداشته باشند.

 

ردیف مربوط به 3 کلید Back، Home و Recent apps همیشه نمایان است، حتی در قفل صفحه کلیدها ناپدید شده ولی نوار سیاه رنگ همیشه در پایین صفحه نمایش حضور دارد. برتری این کلیدها نسبت به کلیدهای سخت افزاری این است که هنگام چرخش صفحه نمایش آنها نیز با صفحه نمایش میچرخند.

 آندروید 4.0 قابلیت پشتیبانی از کلیدهای سخت افزاری را نیز دارد، اما Galaxy Nexus با توجه به موقعیتش احتمالا کاری خواهد کرد که بعد از مدتی پیدا کردن گوشی های آندرویدی با کلید سخت افزاری بسیار سخت شود.

 بالاتر از نوار کلیدهای کنترلی، چهار میانبر محبوب ما به همراه یک کلید برای دسترسی به نرم افزارها قرار گرفته اند. این میانبرها به راحتی قابل تغییر هستند و میتوانید با کشیدن، آنها را جا به جا کرده و حتی پوشه ی مورد نظر خودتان را با آنها جایگزین کنید.

 

نوار جستجو Google بخش ثابت دیگری است که در هنگام پیمایش صفحه اصلی همیشه در قسمت بالایی صفحه نمایش حضور دارد، پس نمیتوان آن را یک ویجت نامید.

 بخش "اطلاعیه ها" هنوز هم وجود دارد و این بار تصویر کوچکی از مخاطب مورد نظر که با شما تماس گرفته را نمایش میدهد. یک میانبر تنظیمات نیز در این بخش قرار گرفته ( همانند چیزی که در آندروید 3.0 "کندوی عسل" دیده بودیم ) که مشخص میکند برای دسترسی به بخش تنظیمات نیازی نیست مسیر "منو > تنظیمات" را طی کنید ( که البته سریعترین راه ممکن برای دسترسی به این بخش بود ).

 

اطلاعیه ها قابلیت حذف شدن را دارند، کافی است آنها را کشیده و به بیرون بیاندازید.

 5 پانل برای صفحه اصلی در نظر گرفته شده که میتوانید تعداد آنها را کم یا زیاد کنید. این پانل ها میتوانند توسط میانبرها، پوشه ها، ویجت ها و غیره اشغال شوند. ویجت ها قابلیت تغییر اندازه را بصورت افقی و عمودی دارند. این قابلیت را قبلا در رام های تغییر یافته دیده بودیم، اما در حال حاضر این ویژگی یک بخش استاندارد از آندروید محسوب میشود.

 برای تغییر اندازه ی یک ویجت، باید آن را لمس کرده و انگشت خود را برروی ویجت نگه دارید تا گزینه های مربوط به تغییر ابعاد ظاهر شوند. ویجت هایی که قابلیت تغییر ابعاد را دارند توسط خطوطی در اطراف آنها مشخص میشوند تا شناسایی آنها راحت تر شود.

 برای ساختن یک پوشه باید میانبری را برروی میانبر دیگر انداخته و پوشه را نام گذاری کنید. با باز کردن یک پوشه فقط مقدار فضایی که مورد نیاز محتویات آن است نمایش میابد.

 

پوشه ها خود بصورت دایره ای شکل بوده و میانبرهایی که داخل آنها جای گرفته اند را نمایش میدهند. میانبرها در یک خط بصورت منظم دسته بندی میشوند و فقط اولین میانبر بصورت کامل قابل مشاهده است ( در نمای دایره ای پوشه که بصورت پیش نمایش میانبرها را نشان میدهد ).

 به نظر میرسد دیگر خبری از پوشه های زنده در آخرین نسخه ی سیستم عامل آندروید نیست.

 "کشوی نرم افزارها" بسیار شبیه به چیزی است که در آندروید 3.0 "کندوی عسل" دیده بودیم.  دارای دو برگه ی "نرم افزارها" و "ویجت ها" بوده که هرکدام برگه های دیگری را نیز شامل میشوند. اگر از برگه ی "نرم افزارهای در دسترس" عبور کنید به برگه ی "ویجت ها" میرسید. همچنین در این بخش میانبری برای فروشگاه آندروید در نظر گرفته شده تا کار شما را راحت تر کند.

 نرم افزارها و ویجت ها به ترتیب الفبا دسته بندی شده و گزینه  ی دیگری برای چیدمان آنها وجود ندارد.

 جابجا کردن میانبرها و ویجت ها همانگونه است که انتظارش را دارید، انگشت را برروی ویجت/میانبر نگه داشته و بعد میتوانید هرکجای صفحه اصلی که مایل هستید آنها را جابجا کنید. هنگام جابجایی دو گزینه ی "حذف نرم افزار" و "اطلاعات نرم افزار"  در بالای صفحه نمایش ظاهر شده که هرکدام صفحه ی مربوط به مدیریت نرم افزارها را نمایش میدهند.

 

لیست "آخرین نرم افزارها" از آندروید 3.0 "کندوی عسل" الهام گرفته شده که تصاویری بند انگشتی از نرم افزارهای در حال اجرا را به همراه آیکن، نمای عمودی و لیستی قابل پیمایش به نمایش میگذارد. میتوانید با کشیدن انگشتتان به طرفین بین نرم افزارها گردش کنید که خود قابلیت جدیدی برای این بخش محسوب میشود.

 

گوگل در نسخه ی "ساندویچ بستنی" از سبک حروف جدیدی به اسم Roboto استفاده کرده که، جایگزینی برای سبک حروفی که قبلا در نسخه های قبلی آندروید دیده بودیم، محسوب میشود. ویژگی های جدیدی نیز به این بخش اضافه شده که برای مثال میتوان به انیمیشن های جدید، جلوه های انتقال و حالت جدیدی از قابلیت swipe اشاره کرد. Swipe به شما اجازه میدهد تا آیتم ها را به آسانی با یک حرکت افقی از لیست حذف کنید.

 

بنچمارک های ترکیبی

 Galaxy Nexus از یک پردازنده ی دو هسته ای Cortex-A9، که هر هسته دارای سرعت 1.2GHz میباشد به همراه تراشه ی TI OMAP 4460 بهره میبرد، با این حساب عملکرد پردازنده باید چیزی شبیه به گوشی Galaxy S2 باشد ( چرا که این گوشی از همین نوع پردازنده بهره میبرد ).

 در آزمون اول یعنی BenchmarkPi، نتایج بسیار جالب بودند، Galaxy Nexus حتی بهتر از Galaxy Note ( که دارای هسته هایی با سرعت 1.4GHz است ) عمل کرد، اما در آزمون Linpack از Galaxy S2 عقب ماند. بطور کلی Galaxy Nexus در زمینه ی پردازنده بسیار قدرتمند بوده و در میان بهترین ها قرار میگیرد. گرچه  سرعت پردازنده ی آن در بین دو هسته ای ها بهترین نیست.

 

نکته ی قابل ذکر دیگر عملکرد گرافیکی این گوشی میباشد که در این قسمت شاهد تراشه ی OMAP 4460 و پردازشگر گرافیکی PowerVR SGX540 هستیم. مشخصاتی که در گوشی Galaxy S شاهد آنها بودیم و کاملا قدیمی میباشند. البته فراموش نکنیم که Galaxy Nexus به یک صفحه نمایش تقریبا ارزشمند HD مجهز است، از کلمه ی تقریبا استفاده کردیم، چرا که نوار مربوط به کلیدهای کنترلی که برروی صفحه نمایش هستند، حتی در حین اجرای بازی های 3 بعدی نیز نمایان میمانند و با توجه به هماهنگ نبودن بازی های حال حاضر با آندروید 4.0، این موضوع ممکن است تا مدتی آزار دهنده باشد.

 در آزمون NenaMark2 این گوشی توانست این بازی را با 24 فریم در ثانیه اجرا کند، که مطمئنا عالی نیست اما به اندازه ی کافی خوب میباشد. سازندگان بازی میتوانند با بروزرسانی و همگام کردن بازی ها با این گوشی، عملکرد آن را افزایش دهند و با توجه به این موضوع، Galaxy Nexus مشکلی در اجرای بازی ها نخواهد داشت.

 

مرورگر اینترنت بروزرسانی های زیادی را شاهد بوده و این بروزرسانی ها شامل موتور JavaScript نیز میشود. در آزمون SunSpider، این گوشی شگفت انگیز ظاهر شد و دیگر اسمارت فون ها در کنار Galaxy Nexus همچون گوشی های کند و آهسته به نظر می آمدند. Galaxy Nexus بالاترین امتیاز ممکن را در زمینه ی مرورگر اینترنت در میان تلفن های همراه کسب کرد ( حتی بالاتر از iPhone 4s ).

 با اضافه شدن HTML5 در آزمون BrowserMark، بار دیگر Galaxy Nexus با اختلافی زیاد بعنوان سریعترین گوشی موبایل در زمینه ی مرورگر اینترنت شناخته شد. 

اما خبر خوب این است که مرورگر به هیچ وجه از پردازنده ی گوشی استفاده نمیکند و موتور مخصوص خودش را دارد و تمام تلفن هایی که برروزرسانی "ساندویچ بستنی" را دریافت کنند میتوانند از این قابلیت بهره ببرند و تجربه ای سریعتر در زمینه ی اینترنت داشته باشند.

 

دفترچه تلفن از نو طراحی شده

 دفترچه تلفن کاملا از نو طراحی شده و این بار محیطی شبیه به فروشگاه آندروید دارد تا دفترچه تلفنی که در نسخه های قبلی آندروید مشاهده کرده بودیم. این بخش دارای 3 برگه میباشد که میتوانید بین آنها پیمایش کنید.

 برگه ی میانی که بعنوان برگه ی پیش فرض شناخته میشود، لیستی از تمام مخاطبان را در اختیارتان میگذارد. مخاطبان به همراه نام و عکس در سمت راست لیست میشوند. همچنین میتوانید آنها را از طریق نام کوچک یا نام خانوادگی دسته بندی کنید.

 

با وجود یک نوار پیمایش در این قسمت میتوانید به راحتی به مخاطب مورد نظرتان در لیست دسترسی پیدا کنید و همچنین یک موتور جستجوی ساده برای این کار تعبیه شده است.

 بخش "تماس سریع با مخاطب" نیز از نو طراحی شده، لمس کردن تصویر یک مخاطب سبب نمایش یک پنجره با تعدادی برگه میشود، این برگه ها شامل تلفن، ایمیل و لیستی از شماره ها و آدرس های مخاطب میشوند.

 

هر مخاطب به همراه یک نام، یک ستاره برای اضافه کردن به علاقه مندی ها و دکمه ی تنظیمات نمایش پیدا میکند، همچنین گزینه های به اشتراک گذاشتن یا حذف کردن یک مخاطب، اختصاص دادن زنگی خاص و یا تغییر دادن تماس های مخاطب به پیغام صوتی، در نظر گرفته شده اند.

 در زیر تمام این گزینه ها لیستی از مشخصات مخاطب قرار گرفته که توسط شماره های تماس، ایمیل ها، رویدادها، نوشته ها و غیره دسته بندی میشوند.

 

در هنگام ویرایش یک مخاطب، میتوانید فیلدهایی را اضافه کنید تا اطلاعات بیشتری را از مخاطب خود ذخیره کنید. اگر یک مخاطب را از طریق چندین سرویس مختلف ذخیره کرده اید، میتوانید تمام سرویس ها را با هم همگام کنید.

 

باید به این نکته اشاره کنیم که با توجه به نوسازی شدن نرم افزار فیسبوک در این گوشی، خبری از لیست مخصوص مخاطبان آن در دفترچه تلفن نیست. Google در گذشته با آندروید 2.3.3 این قابلیت را به گوشی های آندروید اضافه کرده بود، اما شاهد چنین ویژگی در Galaxy Nexus نیستیم.

 دفترچه تلفن از قابلیت های مختلف فیلترینگ بهره میبرد، بطور مثال میتوانید مخاطبان یک شبکه یا سرویس خاص مانند فیسبوک را یا حتی مخاطبان یک گروه که ایجاد کرده اید را مخفی کنید.

 

دفترچه تلفن دارای 2 برگه ی "گروه ها" و "علاقه مندی ها" میباشد. "گروه ها" توسط سرویس های مختلف دسته بندی شده اند (مانند گروه مخاطبان

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, :: 12:17 ::  نويسنده : علیرضا صادقی