درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 299
بازدید ماه : 370
بازدید کل : 2796
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

Alternative content




موبایل




گروه خبری GSM: صفحه نمایش آیفون ۳٫۵ اینچ است و احتمالا همیشه به همین اندازه باقی می‌ماند اما گوشی‌های اندرویدی طی یکی دو سال گذشته، بزرگ و بزرگتر شده‌اند به اندازه‌ای که استاندارد آنها ۴٫۳ اینچ به نظر می‌رسد البته اگر باز هم کمی کوچک در نظر گرفته باشیم.

برای صفحه ۳٫۵ اینچی آیفون این توضیح وجود داشته که نگه داشتن گوشی با یک دست و دسترسی به همه نقاط صفحه با یک انگشت کار را راحت می‌کند  اما خب چرا این اصل برای گوشی‌های اندرویدی به کار برده نمی‌شود و چرا اندازه ۴٫۳ اینچی اکنون به اندازه استاندارد برای گوشی‌های اندرویدی تبدیل شده است؟

بنابر گزارش فارنت، دو نظریه جالب در این زمینه مطرح شده است. نخستین نظریه متعلق به جین‌کیم است که در وبلاگ خود نوشته است که سازندگان گوشی‌های اندرویدی و گوگل با بهبود فرمت پیکسل به ۱۲۸۰ در ۷۲۰، به صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی آیفون پاسخ گفتند. اما از آنجا که اندروید، متن و گرافیک را مانند ویندوز یا مکینتاش رندر می‌کند، وضوح افزایش یافته به معنی عناصر رابط کاربری کوچکتر است، از این رو اندازه صفحه نمایش باید بزرگ شود تا کوچک شدن عناصر رابط کاربری را جبران کند.

اما جان گروبر نظریه دیگری ارایه داده که شاید نظریه کامل‌کننده‌تری باشد. وی در وبلاگ خود نوشته است که گوشی‌های اندرویدی بزرگتر فعلی، حاصل ابراز وجود چیپ‌ست‌های LTE‌ هستند که از نظر فیزیکی بزرگ هستند و هیچ کدام در بدنه یک گوشی به اندازه آیفون جای نمی‌گیرند و از آنجا که مصرف بالایی دارند، به باتری‌های بزرگتری نیاز دارند. به این ترتیب صفحه نمایش هم مطابق با اندازه قطعات دیگر گوشی، بزرگتر می‌شود. اگر این توضیح درست باشد شاید با کوچک‌تر شدن چیپ‌ست‌های LTE، باید در انتظار دستگاه‌های اندرویدی کوچک‌تری باشیم.



شنبه 8 بهمن 1390برچسب:, :: 15:2 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

گروه خبری GSM: شرکت ال جی احتمالا با یک تلفن چهار هسته ای در نمایشگاه دنیای موبایل بارسلون در ماه آینده حاضر خواهد شد. بر اساس شایعات منتشر شده تلفن جدید LG با پردازشگر تگرا 3 از شرکت انویدیا خواهد بود و با سیستم عامل اندروید 4.0 کار می کند.


به گزارش نارنجی از BGR، احتمالا نام این تلفن X3 است و تصویر بالا توسط سایت Pocketnow از آن گزارش شده است. بر اساس گزارش های اعلام شده تلفن جدید ال جی دارای یک نمایشگر 4.7 اینچی با رزولوشن 1280 در 720 پیکسل و دوربینی 8 مگاپیکسلی است. به همراه یک دوربین در جلو که 1.3 مگاپیکسلی است.

فناوری NFC و یک باطری قدرتمند 2,000mAh هم آن را همراهی می کند و احتمالا از شبکه نسل چهارم LTE پشتیبانی خواهد کرد.

به نظر می رسد نمایشگاه ماه آینده دنیای موبایل که مانند هر سال در بارسلون برگزار می گردد، محل رقابت تلفن های چهار هسته ای باشد چرا که خبرهایی به گوش میرسد که سامسونگ هم قصد پرده برداری از گلکسی S III با پردازشگری چهار هسته ای در این نمایشگاه دارد و احتمالا باید منتظر تلفن های دیگری هم با چنین مشخصاتی در نمایشگاه ماه آینده باشیم.



شنبه 8 بهمن 1390برچسب:, :: 15:1 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

گروه خبری GSM: موبایل های اندروید دوست داشتنی هستند، اما گاهی حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد تا جی پی اس (GPS) شان محل موبایل را پیدا کند. پس اگر با این مشکل روبرو هستید یا به قانون زیر اعتقاد دارید، ادامه مطلب را از دست ندهید. در ادامه پیشنهاداتی برای بهبود وضع جی پی اس اندروید داریم تا از جی پی اس تلفن تان نهایت استفاده را ببرید.

قانون بقای مشکل جی پی اس در اندروید: بسیاری از کاربران اندروید، مشکل کندی جی پی اس دارند. اما علت این مشکل از موبایلی به موبایل دیگر متفاوت است. می توان با برخی تنظیمات سرعت را افزایش داد، اما در اکثر موارد نمی توان سرعت را به حد گجت های با سیستم عامل iOS رساند!

مطمئن شوید که موبایل تان به Assisted GPS مجهز است:

قبل از انجام هر کاری باید مطمئن شوید جی پی اس موبایل تان از تمام توانایی اش استفاده می کند. موبایل های اندروید از چیزی موسوم به Assisted GPS یا AGPS برای تعیین محل شما استفاده می کنند. ای جی پی اس (AGPS) نه تنها از ماهواره های جی پی اس استفاده می کند، بلکه از دکل های مخابرات و شبکه های وای فای نیز کمک می گیرد. البته استفاده از این دو تکنولوژی جدیدی نیست. سیستم عامل آی او اس مدتهاست که از دکل های مخابرات برای تعیین محل شما استفاده می کند. پس حتما این امکان را فعال کنید. برای این کار از داخل Setting به Location & Security بروید و هر دو عبارت Use Wireless Networks و Use GPS Satellites را تیک بزنید.

به صورت پیش فرض، موبایل فقط از ماهواره های جی پی اس استفاده می کند، اضافه کردن Wireless Networks سرعت کار را کمی افزایش می دهد. (توجه کنید که فعال کردن این دو تنظیم مصرف باتری موبایل را افزایش می دهند. پس برای کارهای روزمره که نیازی به مکان یابی ندارید، جهت مصرف کمتر باتری می توانید این دو تنظیم را غیر فعال کنید.)

با GPS Status & Toolbox اطلاعات ای جی پی اس را ریست کنید

استفاده از ای جی پی اس (AGPS) همیشه راه گشا نیست. در حقیقت گاهی ای جی پی اس به دنبال دکل هایی می گردد که در این نزدیکی نیستند و کار را مشکل تر می کند. اگر پس از فعال کردن گزینه Use Wireless Networks هنوز مشکل مکان یابی دارید، به اندروید مارکت بروید و GPS Status & Toolbox را نصب کنید. کاربران ساکن ایران می توانند این نرم افزار را با نام GPS Status در بازار اندروید پیدا کنند. کار این نرم افزار این است که اطلاعات AGPS (دکل های ذخیره شده) قبلی را پاک می کند و اجازه می دهد اطلاعات جدید وارد شوند. شاید مشکل کندی مکان یابی اندروید شما همین اطلاعات اضافی باشد و ریست کردن این اطلاعات مشکل را حل کند.

برای این کار ابتدا برنامه را نصب کنید و آن را باز کنید. صفحه اصلی برنامه چیزی شبیه کابین خلبان پر از عدد و رقم است. دکمه menu موبایل را بزنید. گزینه Manage A-GPS State را پیدا کنید. (من در اندرویدم این گزینه را در Tools پیدا کردم.)

ابتدا روی دکمه ریست بزنید و اطلاعات قبلی را پاک کنید. سپس اطلاعات جدید را دانلود کنید. برای دانلود باید به اینترنت وصل باشید. پس از دانلود (که مدت بسیار کمی طول می کشد) از برنامه خارج شوید. حالا به سراغ نرم افزار مکان یاب تان (مثلا Google Maps) بروید. کندی سرعت پیدا کردن شما باید بهتر شده باشد.

یکی از معایب این راه حل موقتی بودن آن است. همان طور که در عکس نیز می بینید، نرم افزار نوشته است که شما باید هر بار که جی پی اس تان مشکل پیدا می کند این کار را تکرار کنید. هر چند انجام این کار هر چند وقت یکبار خیلی بهتر از کند بودن جی پی اس است.

یک ROM یا Radio جدید

در موبایل هایی که روت شده اند، با تعویض رام ( مثلا نصب یک نسخه دیگر از اندروید) ممکن است جی پی اس تان بهتر شود. گاهی این کار کمک کننده است. (روت کردن و انجام چنین کارهایی نیاز به دانش، مطالعه و شخصیتی ریسک پذیر دارد و ممکن است گارانتی تلفن شما را باطل کند. پس آنها را با ریسک خودتان انجام دهید.)

بهتر از روش قبل، پاک کردن (Flush) رادیو است. این کار مانند عوض کردن رام است، فقط کمی ریسک کار بیشتر می باشد. همچنین این کار از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت است. بنابراین دستورالعمل خاصی برای انجام آن وجود ندارد. توصیه می کنیم کمی در فروم هایی مانند XDA Developers جستجو کنید. فقط مراقب باشید که روشی که برمی گزینید توسط کاربران اصلی فروم تایید شده باشد. پاک کردن رادیو از روشی غیر مطمئن مشکلات فراوانی ایجاد خواهد کرد.

علاوه بر موارد بالا، راه های دیگری هم برای درست کردن جی پی اس وجود دارد. اما روش هایی که در این مقاله آمده است، آسان ترین و موفق ترین راه ها هستند. در آخر یاداوری می کنم، اگر جی پی اس تان پس از مدتی خوب کار کردن کند شد، مطمئن ترین راه استفاده از GPS Status برای پاک کردن اطلاعات قدیمی و دانلود اطلاعات جدید است.

خب، شما چطور؟ آیا مشکل کندی مکان یابی در موبایل تان دارید؟ آیا توانسته اید چاره ای برای این مشکل بیابید؟
----------------------
نارنجی



شنبه 8 بهمن 1390برچسب:, :: 14:58 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

پیش نیاز : اندروید ۲٫۲ و بالاتر

آیا می خواهید صفحه نمایش گوشی یا تبلت اندرویدی خود را شبیه به صفحات روزنامه کنید ؟
ssLauncher نام لانچری است که با استفاده از آن خواهید توانست این کار را بر روی دستگاه اندرویدی خود انجام داده و محیطی زیبا ، جذاب و البته نو را تجربه کنید .

لینک: http://dl.androidha.com/android/bahman-90/ssLauncher%20v1.1.4-www.AndroidHa.com.apk



جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, :: 18:4 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

پیش نیاز : اندروید ۲٫۱ و بالاتر

دان پس از اینکه آسیا را در اختیار خود گرفت حال آمده است تا اروپا را نیز تحت سلطه خود بکشاند !

Don 2 The Game یک بازی اکشن با گرافیکی بسیار زیباست که با الهام از فیلم بالیوودی مگاهیت با بازی شاهرخ خان ساخته شده است و شما که در آن نقش دان را بازی می کنید می بایست تمامی دشمنان را نابود سازید .

پیش نیاز ها :
- وضوح تصویر بالای ۴۸۰×۸۰۰ پیکسل
- پردازشگر ۱ گیگاهرتز و یا بالاتر
- رم ۵۱۲ مگابایتی و یا بالاتر

http://dl.androidha.com/android/bahman-90/Don-2-The-Game-v1.0-www.AndroidHa.com.zip

لینک:



جمعه 7 بهمن 1390برچسب:برنامه,آندروید, :: 18:0 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

برای دیدن بررسی تخصصی روی ادامه مطلب کلیک کن.



ادامه مطلب ...


جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, :: 12:17 ::  نويسنده : علیرضا صادقی

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد